Portrætfotograf – i vores univers

Portrætfotografens univers – Det helt rette portrætfoto sender det helt rigtige signal hos beskueren af billedet. Det rigtige portrætbillede bliver ofte til fanget i den rette stemning, hvor modellen føler sig mest naturlig og godt tilpas. Derfor kan portrætfotograferingen afhænge meget af motivet og modellen. Hvis personen der skal laves portrætfoto af har det bedst i vante omgivelser, må fotografen møde motivet der.

Det handler som portrætfotograf om at fange sjælen i portrættet.

En portrætfotograf er ofte sat i bås med en bryllupsfotograf, skolefotograf, familefotograf, gruppefotograf, børnefotograf, babyfotograf, gravidfotograf og mange andre grene af fotografiet. Det er som regelt heller ikke langt fra sandheden. Men nogle få fotografer i Danmark skiller sig ud og går sine egne veje og forsøger at angribe det traditionelle portrætfoto studie fotografi fra nye og kreative vinkler.

Et godt portrætfoto handler om kemi mellem fotografen og modellen. Det handler også om lokation og modellens lyst og engagement for at få lavet de flotte nye portrætfoto. Portrætfotografens fornemste opgave handler om at finde indtil modellens personlighed og fange dette i portrættet.

Portrætfotografering i hele Danmark

Rigtigt mange portrætfotografer i Danmark, arbejder med portrætfoto i deres fotostudie med klassiske remedier indenfor portrætfoto som kulisser og stofbaggrunde. Den nye portrætfotograf bryder lidt med de gamle traditioner og sætter det klassiske portrætfoto lidt til vægs. Mange måder at bryde disse rammer er brugen af on location fotografering. Brugen af eksisterende lys og spændende lokationer.

Den dygtige portrætfotograf kan altid spotte modellens personlighed og mennesket der står foran kameraet, og herigennem skabe et unikt, personligt og spændende portrætfoto.

Portrætfotograf i en liga for sig.

Mangler du en portrætfotografi : AarhusAalborgKøbenhavnOdenseRandersVejleKoldingHorsensFredericiaSilkeborgEsbjergHaderslev, Viborg, Skanderborg, Herning, Skive, og mange andre danske byer, så er du kommet det rigtige sted hen.

En dygtig portrætfotograf med mange års erfaring, det rigtige udstyr og de kreative ideer. En fotograf til flotte portrætfoto og spændende billeder. Portræt fotograf med erfaring indenfor alle former for portrætfotografering og samtidig sætter nye standarder for portrætfoto der flytter grænser. Stil krav til dine billeder og din fotograf, de gør vi også.

En Portrætfotograf

Et portrætfoto med et præg af mode, eller et udtryksfuldt personligt stemningsbillede i et malerisk landskab.

Verden er blevet mere grafisk og filmisk, og som fotograf har AsmussenFotografi har fulgt med udviklingen, og formår at se, fange og skabe det udtryk, som det personlige portræt fortjener, og som er individuelt fra person til person.

Tryghed ved fotografen

Det gode portrætfoto tages i en afslappet situation, hvor modellen føler sig tryg ved fotografen, og fotografen spotter de øjeblikke, hvor modellens personlighed er “synlig”. Dette kræver mere end bare teknisk snilde hos portrætfotografen, og det er en af styrkerne hos en god fotograf.

Med en fotografering hos AsmussenFotografi, får du ikke kun super portrætter fra en prisvindende portrætfotograf.

En professionel fotograf der laver stilrene og kreative portrætter, ved at det ofte handler om god brug af lys og lokation når man skal lave de hersens “blikfangs” portrætter. Det gør selvfølgelig heller ikke noget ved den som portrætteres ser nogenlunde ud og for kvinders vedkommende kan lægge en flot men neutral makeup til portrætterne.

Du får en oplevelse!

Læs mere hvis du orker: